Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 12:16 - Приятел за секс
Автор: johnniewalker Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2390 Коментари: 5 Гласове:
0



http://sex.tialoto.bg/article.php?id=8743

Попаднах на тази стаия и о чудо - откриха колелото. Ама естествено, че няма по-хубав от неангажиращия секс с приятел/ка, когото/която познаваш, а не с някой веднъж и набързо. Аз това го твърдя от ужасно много време, но и случването му е ужасно сложно. В общия случай единия от двамата затъва в чувства и всичко се разваля. Освен това трябва да знаеш дали можеш да разчиташ на човека, тоест да го познаваш поне една вечер ( седмица, месец ) преди секса, да има привличането, но да не искаш връзка. Трябва и да не е обвързан, не че обратния случай не е най-популярния, но все пак е хубаво да няма други страдащи от ситуацията. Всички тези обстоятелства на едно място са си чиста печалба от тотото.

Сега привържениците на връзките и любовта ще ми кажат, че не съм прав и че най-хубаво е когато има много любов и разбирателство и тогава какъв бил секса. Да ама не е точно така. Поне според мен. Ако живееш с някого, независимо колко го харесваш, организма ти привиква и не след дълго не ти въздейства по същия наелектризиращ начин. Освен това идват битовизимите - кой ще измие чиниите, защо не е изхвърелн боклука и кой си е хвърлил дънките в средата на стаята. Освен това има неща, които вътрешно спират да направиш най-извратеното нещо, което ти хрумне с човека, с когото живееш. Знам ли, за да не се покажеш какъв мръсник/мръсница си, или по някаква друга причина, но е факт. За една вечер също не може да се напаснеш достатъчно добре с някой. Ето че се връщаме пак на приятеля/приятелката. С него/нея има време да се напаснете, да се опознаете и да се отърсите от всякакви задръжи и да се забавлявате безкрайно - или поне докато единия не се влюби ;-)

P.S. Темата ми се стори интересна и я пускам, защото тройка на разсъмване ме разочароваха днес с някаква тъпотия за гей парада и ми бяха тотално скучни.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - бих изказала едно доста лично
26.06.2009 14:07
/и ограничено откъм социологическо-статистическа гледна точка мнение/, но понеже не е почерпено от литературата, а от личен опит може пък да е е интересно;))) Пробвала съм и двата варианта...Когато беше с един приятел с който отдавна си имахме закачка,беше мой верен рицар и въобще имаше химия-бих казала че"не беше зле" , което си е всъщност зле...никога не бих се пробвала отново! Когато беше с човек когото много малко познавах-имаше химия, бях любопитна и ...абе "не беше зле", обаче беше безвкусно, като неподправена и недобре нарязана маруля...и това не бих повторила отново! Така че...може би зависи от човека, воже би зависи от зодията, може би от пола...
цитирай
2. johnniewalker - Химията е виновна
26.06.2009 16:36
Химията е на първо място - независимо дали с връзка, приятел или за една вечер. А приятеля не е добре да е този, който те познава от 10 годишна и те пази от лоши батковци - по-скоро някой който ти е близък и сте с идентична или много близка сексуалност. Иначе нищо не променя рутината. Ясно е, че всеки нов човек, даже по-брутално казано - всяко ново тяло е интересно, но според мен магията е, когато познаваш човека и му имаш доверие, но нямаш ангажимент и задръжки. То малко стана пост кой е перфектния секс и за мен наистина е този.
цитирай
3. dorichela - Забрави да добавиш - човека не тр...
02.07.2009 00:34
Забрави да добавиш - човека не трябва да е от компанията ти :) Поне не от тази, с която си всеки ден, защото нещата ще се прецакат. Трябва да се познавате добре, но да не се виждате често ... Ясно е само за какво ще се чувате.. на никой друг не му трябва да знае с кой какво правиш.. :) И само това е начина, когато си нямаш гадже, да си имаш един такъв "приятел за секс", с който хем знаете какво ви харесва, хем не си дължите обяснения :)
цитирай
4. johnniewalker - абсолютно
03.07.2009 11:34
точното уточнение направи ;-)Поне мойто наблюдение е, че ако отношенията са уредени по някакъв начин и секса започва да се скапва. Бавно но славно... докато когато всичко е на "игра" и свободно - независимо дали продължава с години - всичко е наред. Това за пореден път е доказателство, че всичко се случва в главата и от там се определя начина, по който възприемаш даден човек.
цитирай
5. dorichela - именно, може и с години да не омръзне ...
04.07.2009 02:41
именно, може и с години да не омръзне :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: johnniewalker
Категория: Лични дневници
Прочетен: 141372
Постинги: 89
Коментари: 220
Гласове: 765
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930